Замена на матични капаци на вентили со метални гуми за Tesla Model 3, Model Y, Model X, Model S All Models Car Air Valve Cap, капачиња на матични матични тркала, додаток на капакот на центри на ве?

Замена на матични капаци на вентили со метални гуми за Tesla Model 3, Model Y, Model X, Model S All Models Car Air Valve Cap, капачиња на матични

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

[Easy Install Rion] Лесно за инсталирање или отстранување без никакви алатки, секој може да ги залепи капачињата на тркалото на автомобилот на стеблото на вентилот за гуми за секунди! [Стилски] Стилски дизајнирани капаци на матични вентили и ја покажуваат карактеристиката на убавината на Tyre.excellent Cap Cap Cap Cap-Cap-Cap-Cap-Cap-Cap од не'рѓосувачки челик обезбедува највисоко ниво на заштита за стабилност за време на возењето. [Безбедно] Сите капачиња за прашина за тркала имаат гумени прстени, без протекување на воздухот на долги, цврсти погони. Прецизност на ЦПУ се залепи и текстурирана завршница за лесно инсталирање, грабање, затегнување, посигурно од сите други. [Процес] Висококвалитетна легура на цинк, не е лесна за 'рѓа, не е лесно да се избледи, доказ за протекување, доказ за прашина од гас, отпорен на корозија и издржлив. Надградете ја часот и убавината на вашиот автомобил. Бидете сигурни да ги пробате додатоците за капакот на вентилот. [Прв клиент] материјал со добар квалитет, продолжете да возите безбедно! Willе добиете пакет со 4 капачиња на вентилот. Ако ви треба помош, ве молиме контактирајте не. [Easy Install Rion] Лесно за инсталирање или отстранување без никакви алатки, секој може да ги залепи капачињата на тркалото на автомобилот на стеблото на вентилот за гуми за секунди!. [Стилски] Стилски дизајнирани капаци на матични вентили и ја покажуваат карактеристиката на убавината на Tyre.

Основните својства

Додатоци на производот