Вобобе Лак И Организатор На Лента За Глава За Девојчиња Лакови За Коса, Ленти За Бебиња Држачи За Складирање Лакови Висечки Организатор За Девојчиња Соба, Ѕид, Врат?

Вобобе Лак И Организатор На Лента За Глава За Девојчиња Лакови За Коса, Ленти За Бебиња Држачи За Складирање Лакови Висечки Организатор

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Голем Капацитет За Складирање - овој држач за ленти за глава и лакови може да собере до 40 парчиња ленти за коса, 40 парчиња мали лакови за коса и 30 чкртаници Висококвалитетен Материјал - нашите организатори на капа се изработени од висококвалитетни меки памучни ремени и стапчиња кои се издржливи, удобни за допир и лесни за употреба. Симпатична Декорација-држач за бебешки ленти за глава претворете ја преполната неуредна фиока во прекрасен дисплеј. Организирајте ги сите додатоци за коса на вашето и бебето на едно лесно место. ®ГОЛЕМО СКЛАДИРАЊЕ - (со исклучок на лакови и ленти за глава) Дизајнирани со 6 ленти За складирање на лак за коса, погодни за девојчиња клиповите за лак за коса можат да соберат до 50 мали штипки за коса, 2 отстранливи висококвалитетни дрвени стапчиња може да соберат до 30 скринши за коса или ленти за глава, 2 реда колатор за ленти за коса со 20 луксузни метални куки од нерѓосувачки челик може да држат до 40 ленти за глава. Организирајте бебе и додатоци за коса на едно едноставно место!. ●КВАЛИТЕТНА ТКАЕНИНА● - овој држач за лак е направен од комбинација на памучна лента и дрвен стап. Ние користиме висококвалитетен памучен појас, мек и удобен и издржлив, многу добар носивост. Стап за буково дрво, силна не е лесна деформација на пукање. Куката од нерѓосувачки челик е цврсто поставена во стапот и е доволно цврста за да не падне. ●ЗАЧУВАЈ ПРОСТОР-држачот за лак за девојчиња лакови за коса е долг приближно 32 инчи и широк 13,7 инчи.

Основните својства

Додатоци на производот