5 Парчиња Полипропиленски Филмски Кондензатор 2uf € 10% CBB21 Метален Филмски Кондензатор Радијален Олово MPP205K2J3116248LC

5 Парчиња Полипропиленски Филмски Кондензатор 2uf € 10% CBB21 Метален Филмски Кондензатор Радијален Олово MPP205K2J3116248LC

Това е достапна
DEN 1150.40
Количина на стоки:

5 Парчиња Полипропиленски Филмски Кондензатор (ЦББ) 2uf € 10% CBB21 Метален Филмски Кондензатор Радијален Олово MPP205 K2 J3116248 LC 5 Парчиња Полипропиленски Филмски Кондензатор (ЦББ) 2uf € 10% CBB21 Метален Филмски Кондензатор Радијален Олово MPP205 K2 J3116248 LC. 5 Парчиња Полипропиленски Филмски Кондензатор (ЦББ) 2uf € 10% CBB21 Метален Филмски Кондензатор Радијален Олово MPP205 K2 J3116248 LC.

Основните својства

Додатоци на производот