VXB Бренд Јапонија MJC-55-WH 19mm до 25mm Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:25mm Должина Спојување: 78 Спојување Надворешниот Дијаметар: 55

VXB Бренд Јапонија MJC-55-WH 19mm до 25mm Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:25mm Должина Спојување: 78 Спојување Надворешниот

Това е достапна
DEN 6392.32
Количина на стоки:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 19мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 25мм. Должина На Спојување : 78. Спојување Надворешен Дијаметар : 55. 7-15 дена превозот. Спојка Создаден 1 Дијаметар : 19мм. Спојување Создаден 2 Дијаметар : 25мм. Должина На Спојување : 78. Спојување Надворешен Дијаметар : 55. 7-15 дена превозот. БРЕНД VXB, Nbk Јапонија MJC-55-WH 19mm до 25mmjaw-тип Флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-55-WH 19mm до 25mm флексибилна Спојка од Типот На Вилицата, ова е флексибилна спојка од типот на вилицата. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Спојка Со 1 Дијаметар : 19ммспојка Со 2 Дијаметар : 25ммспојка Должина : 78појка Надворешен Дијаметар : 55материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Лесно вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот и ракавот.Одличната флексибилност овозможува ексцентричностаголна неусогласеност и извртување на вибрациите accepted.It има електрична изолацијаправено Во Јапонија Спојка Вметнете Боја На Пајакот : Варира во зависност од поранешната количина : One ALWBCFMWrench Вртежен Момент (N-m)55307814215 M67 NBK Јапонија MJC-55-WH 19mm до 25mm флексибилна Спојкамјц-55-WH-19mm-25mm.

Основните својства

Додатоци на производот