VXB Бренд Јапонија MJC-65CSK - EWH 25mm до 38mm Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:38mm Должина Спојување: 90 Спојување Надворешниот Дијаметар: 65

VXB Бренд Јапонија MJC-65CSK - EWH 25mm до 38mm Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:38mm Должина Спојување: 90 Спојување

Това е достапна
DEN 9784.32
Количина на стоки:

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 25мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 38мм. Должина На Спојување : 90. Спојување Надворешен Дијаметар : 65. 7-15 дена превозот. Спојка Создаден 1 Дијаметар : 25мм. Спојување Создаден 2 Дијаметар : 38мм. Должина На Спојување : 90. Спојување Надворешен Дијаметар : 65. 7-15 дена превозот. БРЕНД VXB, Nbk Јапонија MJC-65 CSK-EWH 25mm до 38mm Jaw-тип Флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-65 CSK - EWH 25mm до 38mm флексибилна Спојка од Типот На Вилицата, ова е флексибилна спојка од типот на вилицата. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Спојка Со 1 Дијаметар : 25ммспојка Со 2 Дијаметар : 38ммспојка Должина : 90надвор Дијаметар на спојката : 65материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Тесното вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот и ракавот.Одличната флексибилност овозможува ексцентричностаголна неусогласеност и извртување на вибрациите accepted.It има електрична изолацијаправено Во Јапонија Спојка Вметнете Боја На Пајакот : Варира во зависност од поранешната количина : One ALWBCFMWrench Вртежен Момент(N-m)653590152.

Основните својства

Додатоци на производот