Максшин Снег Пена Топови Пена Ленс

Максшин Снег Пена Топови Пена Ленс

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

Максшин прилагодлив топ од снежна пена со 1/4" Адаптер За Брзо Исклучување Погоден за 95% од машината за перење притисок на пазарот. Млазницата за прскање е прилагодлива за да можете да ја прилагодите големината на притисокот на пената/водата што излегува како што сакате. Произведува убав дебел слој пена на автомобилот, помага побрзо да се исчисти возилото и значително го намалува времето на перење. Резервоарот е доволно голем (капацитет : 34 мл.), така што ќе можете да направите целосно ширење на 5 автомобили со едно полнење. Сите конектори се изработени од висококвалитетен месинг. Многу цврсто, не е лесно да се скрши. Светлата боја на шишето со сапун го олеснува идентификувањето на нивото на преостанатиот сапун. Шишето е многу густо и доброто запечатување на млазницата прави пиштолот од пена никогаш да не протекува. Максшин прилагодлив топ од снежна пена со 1/4" Адаптер За Брзо Исклучување. Погоден за 95% од машината за перење притисок на пазарот. Млазницата за прскање е прилагодлива за да можете да ја прилагодите големината на притисокот на пената/водата што излегува како што сакате. Произведува убав дебел слој пена на автомобилот, помага побрзо да се исчисти возилото и значително го намалува времето на перење. Резервоарот е доволно голем (капацитет : 34 мл.), така што ќе можете да направите целосно ширење на 5 автомобили со едно полнење. Сите конектори се изработени од висококвалитетен месинг. Многу цврсто, не е лесно да се скрши. Светлата боја на шишето со сапун го олеснува идентификувањето на нивото на преостанатиот сапун. Шишето е многу густо и доброто запечатување на млазницата прави пиштолот од пена никогаш да не протекува. Максшин прилагодлив топ од снежна пена со 1/4" Адаптер За Брзо Исклучување. Погоден за 95% од машината за перење притисок на пазарот.

Основните својства

Додатоци на производот