Адаптер за брзо ослободување на фотоапаратот Адаптер за брзо ослободување + Плоча за брзо ослободување P200 компатибилен за Manfrotto 501 500AH 701HDV 503HDV Q5.

Адаптер за брзо ослободување на фотоапаратот Адаптер за брзо ослободување + Плоча за брзо ослободување P200 компатибилен за Manfrotto 501

Това е достапна
DEN 996.80
Количина на стоки:

Адаптер за прицврстување за брзо ослободување + плоча за брзо ослободување P200 компатибилен за Manfrotto 501 500 AH 701 HDV 503 HDV Q5 (црна) Адаптер за прицврстување за брзо ослободување + плоча за брзо ослободување P200 компатибилен за Manfrotto 501 500 AH 701 HDV 503 HDV Q5 (црна). може да се користи со статив, железница, стабилизатор и различни уреди, за фотографија. Компатибилен за Manfrotto 501, 500 AH, 701 HDV, 577, итн . Брзо префрлување помеѓу различни уреди без да се замени склопот на брзо ослободување. Направено од алуминиумска легура, многу издржлива. Оваа ставка е составена од адаптер за стегање за брзо ослободување и плоча за брзо ослободување.

Основните својства

Додатоци на производот