Nemix RAM меморија 64 GB DDR4-3200 PC4-25600 ECC RDIMM регистрирана надградба на меморијата на серверот компатибилен со Dell PowerEdge R6515 Rack Server

Nemix RAM меморија 64 GB DDR4-3200 PC4-25600 ECC RDIMM регистрирана надградба на меморијата на серверот компатибилен со Dell PowerEdge R6515 Rack

Това е достапна
DEN 2718.08
Количина на стоки:

Капацитет : 64 GB (2x32 GB) Комплет Брзина : DDR4-3200 PC4-25600 ПИНС : 288 пинови ранг : 2 RX4 Напон : JEDEC DDR4 Стандард 1.2 V Тип : ECC RDIMM тампон. Компатибилен со Dell Power Edge R6515 Rack Server. Надградбата на меморијата е еден од најприфатливите и едноставни начини за зголемување на перформансите на системот. Количината на меморија во вашиот систем игра клучна улога во брзината на вашата машина. Подобрете ја одговорноста на системот и зголемете ја можноста на вашиот систем да управува со поголеми обем на работа, да пристапите до податоците побрзо со надградба на вашата внатрешна меморија. Овде, во Немикс Рам се гордееме со сите наши производи и обезбедуваме гаранција за замена на живот за сите нарачки, заедно со поддршка за услуги на клиентите пред, за време, и по вашето купување. Капацитет : 64 GB (2x32 GB) Комплет Брзина : DDR4-3200 PC4-25600. ПИНС : 288 пинови ранг : 2 RX4 Напон : JEDEC DDR4 Стандард 1.2 V Тип : ECC RDIMM тампон. Компатибилен со Dell Power Edge R6515 Rack Server. Надградбата на меморијата е еден од најприфатливите и едноставни начини за зголемување на перформансите на системот. Количината на меморија во вашиот систем игра клучна улога во брзината на вашата машина.

Основните својства

Додатоци на производот