Хејворд BYV44080A0EK000 Серија BYV Пеперутка Вентил, Активирање Подготвени, Gfpp Тело, GFPP Диск, Epdm Печати, 8 Големина

Хејворд BYV44080A0EK000 Серија BYV Пеперутка Вентил, Активирање Подготвени, Gfpp Тело, GFPP Диск, Epdm Печати, 8 Големина

Това е достапна
DEN 12727.52
Количина на стоки:

Едно парче вбризгување обликувано термопластично тело Дизајн на хидро-динамички центричен диск за зголемени перформанси на протокот. Лицето со прекумерна големина го максимизира површинскиот контакт со прирабниците. Држач за лежиште и заптивка на стеблото за апсолутно позиционирање и запечатување на стеблото. Едно парче вбризгување обликувано термопластично тело. Дизајн на хидро-динамички центричен диск за зголемени перформанси на протокот. Лицето со прекумерна големина го максимизира површинскиот контакт со прирабниците. Држач за лежиште и заптивка на стеблото за апсолутно позиционирање и запечатување на стеблото. Вентилите За Пеперутки Од Серијата БИВ се достапни во тела и ДИСКОВИ од пвц, КПВЦ и ГФПП. Облоги и заптивки достапни ВО витон, ЕПДМ или Нитрилни материјали. 316сс Стеблата се стандардни. Серијата БИВ се одликува со револуционерна рачна рачка со 19 позиции за запирање што може да се заклучат и 360 степени испреплетени шини.

Основните својства

Додатоци на производот