Iplusmile 2 сетови кутија мерач на влажност за миленичиња за влекачи за фрижидер Електронски додатоци за замрзнување рерна желка дигитална за резервоарот за влекачи за

Iplusmile 2 сетови кутија мерач на влажност за миленичиња за влекачи за фрижидер Електронски додатоци за замрзнување рерна желка дигитална

Това е достапна
DEN 926.40
Количина на стоки:

Рептил - Освен мерење на температурата и влажноста, може да биде во кутија за миленичиња За резервоарот за влекачи- новиот дизајн на сондата, со големо отворање, го прави сензорот целосно да се допира со воздухот чувствително и брзо!. Дигитален за резервоарот- Висока класа Помош да обезбеди точни читања на температурата за кутии со желка. Хигрометар за влекачи- специјално дизајниран за мерење на затворен и температура во кутија за влекачи, кутија за изведување на јајца. Јајце - Висока класа Помогнете да обезбедат точни читања на температурата за кутии со желка. Рептил - Освен мерење на температурата и влажноста, може да биде во кутија за миленичиња. За резервоарот за влекачи- новиот дизајн на сондата, со големо отворање, го прави сензорот целосно да се допира со воздухот чувствително и брзо!. Дигитален за резервоарот- Висока класа Помош да обезбеди точни читања на температурата за кутии со желка. Хигрометар за влекачи- специјално дизајниран за мерење на затворен и температура во кутија за влекачи, кутија за изведување на јајца. Јајце - Висока класа Помогнете да обезбедат точни читања на температурата за кутии со желка. Список на пакети 2 x Комплети на монитори на кутии за влекачи Карактеристики -Големина : 6. - Грешка во мерењето : ± 1 ℃, ± 5%RH дигитален хигрометар - Принцип на работа : Термостат на температура на отпорност и мерење на влажност за влекачи - Должина на кабелот : 1,5м/59 инкубатор на рептил. -Појава : Додатоци за црни влекачи - Батерија : 1 x AAA батерија (не е вклучена) Додатоци за резервоарот за гуштер -Материјал : ABS вода - Стапка на освежување : 10 -ти за резервоарот за рептил - Опсег на мерење : Надворешно -50 ~ 70 ℃, 10%~ 99%RH , вграден фрижидер -10 ~ 50 ℃ -исто така помага да се следи температурата на живеење за влекачи, како што се гуштер, желка, итн.

Основните својства

Додатоци на производот