Адаптерот за исправен AC/DC компатибилен со BMC 3B LUNA E-20C-H-O H60 E20C L7000 E2117B05098 E-20A-H-O E-20AJ-H-O E20A CPAP систем Интегрирана загреана влажна овластувач MDA60-220S24 Enargy Power Coarg

Адаптерот за исправен AC/DC компатибилен со BMC 3B LUNA E-20C-H-O H60 E20C L7000 E2117B05098 E-20A-H-O E-20AJ-H-O E20A CPAP систем

Това е достапна
DEN 528.00
Количина на стоки:

Влезен напон на светски влез 100-240 VAC 50/60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја на излез. Во одлична работна состојба. Поднесена поврат од 30 дена. 24 месеци размена. Uspright нов глобален AC / DC адаптер компатибилен со BMC 3 B LUNA Model E-20 C-H-O (H60) E20 C-H-O H60 E-20 C E20 C E2117 B05098 RESMART GII CPAP систем Интегрирана загреана загреана навлажнета овластувач SKU No. Полнач ја електрифицира ПСУ. Компатибилен со : BMC 3 B LUNA E-20 A-H-O E-20 AJ-H-O E20 A-H-O E20 AJ-H-O E-20 A E-20 AJ E20 A E20 AJ RESMART GII Auto-CPAP систем за напојување; Компатибилен со : Model Enargy Power Enargypower MDA60-220 S24 MDA60-220524 MDA60220 S24 MDA60220524 ENARGY POWER (SHENZHEN), LTD. Uspright нов глобален AC / DC адаптер компатибилен со BMC 3 B LUNA Model E-20 C-H-O (H60) E20 C-H-O H60 E-20 C E20 C E2117 B05098 RESMART GII CPAP систем Интегрирана загреана загреана навлажнета овластувач SKU No. Charger Mains PSU Cecccrohs 100-240.

Основните својства

Додатоци на производот