D&засилувач; D PowerDrive 12X7477 Ротари Кевлар Замена Појас ,amмид

D&засилувач; D PowerDrive 12X7477 Ротари Кевлар Замена Појас ,amмид

Това е достапна
DEN 150.08
Количина на стоки:

Појас 4 LK 1/2 x 34in OC (АК32) Материјал тип : arмид. Произведено Од D&D Power Drive. Произведено Во Кина. Ремените ги надминуваат нивоата на рејтингот на сад рма. Тие се дизајнирани да настапат на идентично или повисоко ниво од сите други големи ремени На производителот на САД од ист Тип.

Основните својства

Додатоци на производот