Актерот и филмот режисер Френк Борзаж Автограм, потпишана страница со албум

Актерот и филмот режисер Френк Борзаж Автограм, потпишана страница со албум

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Потпишан албум Страна, 5,25 x 4,25 инчи, потпишани и испишани во сино мастило „до Joо - Среќа - Френк Борзаж“, Атрактивно монтиран (Отстран) за фино прикажување со фотографија, го прикажува Френк Борзаж со награда Академија со награда Академија (Сосема 8,25 x 11,75 инчи), фино состојба

Основните својства

Додатоци на производот