Рикар Исправена Правосмукалка Ремени Од Рикар

Рикар Исправена Правосмукалка Ремени Од Рикар

Това е достапна
DEN 641.60
Количина на стоки:

Одговара на рикар сите 2000, 4000 И 8000 Серии Исправен Вакуум вклучувајќи модели R100, R200, R250, R300, R300 C, R500, R600, R700, R800, R800 C, 4950, 4900, 4812, 4810, 4512, Н2000, Н2100, 2150, 2200, Н2200, Вибранс ВИБП, ВИБУСА - ФС, ВИБ-УСАСУ, ВИБЦЛ и ВИБЦЛ-САД, 8625А, 8650А, 8715А, 8750А, 8850А, 8715, 8750, 8625, 8650, 8800, 8850, 8800, 8900, 8920, 8905, 8955, 8925, 1975, XCP

Основните својства

Додатоци на производот