Викинг Вежба И Алатка 17219 Цилиндар Форма Без Крај Двојно Намалување Здодевни Малку, 3/8

Викинг Вежба И Алатка 17219 Цилиндар Форма Без Крај Двојно Намалување Здодевни Малку, 3/8

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Премиум Карбид Цилиндар Облик Без Крај Намалување На Бруси Бруси Во Форма На Цилиндар-Без Крајно Сечење. Двојно Сечење, Бришење. Форма На Цилиндар, Без Крајно Сечење-Двојно Сечење. Апликација : Бришење. Посветени На Квалитетот, Конзистентноста, Услугата и Квалитетот На Вредноста На Викиншката Вежба и Алатката започнува со најдобриот челик за алат што можеме да го купиме и завршува со производите од светска класа во нашиот каталог. Нашите алатки за сечење се дизајнирани, конструирани и извонредно изработени за да обезбедат долготрајна издржливост. Нашиот производствен капацитет од 74.000 квадратни метри сент Пол, Минесота е специјално дизајниран за единствена задача за ефикасно висококвалитетно производство на алатки за сечење. КОНЗИСТЕНТНОСТА е природен нуспроизвод на нашето искуство и посветеност на квалитетот. Во Викинг Вежба и Алатка, квалификувани машински оператори кои работат со најдобрите суровини во светот имаат способност да ви обезбедат конзистентни висококвалитетни производи од време на време, од година во година. На Нашите ултра Бор супер Премиум производи, ние рутински ги намалуваме признаените стандарди за толеранција на алатки за една половина за да се осигураме дека нашите клиенти добиваат вежби произведени до најтесната можна спецификација и најголема конзистентност и точност.

Основните својства

Додатоци на производот