Gorilla Automotive K5CS-12150Bgr 5lug 12-1,50 Spline Wik Pass Blk Gor

Gorilla Automotive K5CS-12150Bgr 5lug 12-1,50 Spline Wik Pass Blk Gor

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Водечки производител на висококвалитетни производи Меѓународно реномирано за нашиот разновиден спектар на наградувани производи. Дизајниран со корисникот во умот. Докажано и тестирано за издржливост и функција во услови на реалниот свет. Средба или надминување на сите потребни и стандардизирани тестирања. Водечки производител на висококвалитетни производи. Меѓународно реномирано за нашиот разновиден спектар на наградувани производи. Дизајниран со корисникот во умот. Докажано и тестирано за издржливост и функција во услови на реалниот свет. Средба или надминување на сите потребни и стандардизирани тестирања. Никогаш не компромис за квалитетот, целосно опремена со најсовремена технологија-дизајнирана со оптимално искуство на корисникот. Меѓународен реномиран за нашиот разновиден спектар на наградувани производи. Постојано модернизирање на моќни уреди за да се исполнат барањата на современиот корисник.

Основните својства

Додатоци на производот