Џорџ КЕЛ ХОФ Автограм/Впишан ОМЛ Бејзбол Детроит Тигри ЈСА-Автограм Бејзбол

Џорџ КЕЛ ХОФ Автограм/Впишан ОМЛ Бејзбол Детроит Тигри ЈСА-Автограм Бејзбол

Това е достапна
DEN 1087.84
Количина на стоки:

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Автограм Бејзбол. Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограм Бејзбол. Џорџ Кел Хоф Автограм/Впишан ОМЛ Бејзбол Детроит Тигри ЈСА ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен џорџ кел сувенири. Детроит тигри сувенири.

Основните својства

Додатоци на производот