Outlet Laiyuhua ги опфаќа Бебето за докажување (12 & 24 пакет) Стабилен заштитник на електричен приклучок | Покриени пластични излезни пластични места за безбедност на дец?

Outlet Laiyuhua ги опфаќа Бебето за докажување (12 & 24 пакет) Стабилен заштитник на електричен приклучок | Покриени пластични излезни

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

Достапно пакување : 12 или 24 приклучоци за електрични места за САД Апсолутно дизајн на обложување на деца : Користете го нашиот премија за покритие за бебиња за бебиња за да го заштитите вашиот излез и семејството. Покривот на wallидот е едноставен начин да ги спречите децата да не допираат или да се обидат да вметнат предмети во електрични места. Ги штити вашите деца од шок и спречува кратки кола. Обвинение за отровно покритие од Laiyuhua : За разлика од другите капаци на електричен излез што може лесно да се отстрани од децата, нашата е дизајнирана да биде тешко за да се отстранат децата. Поради тенки кружни рабови на капакот на излезот на електрична енергија, децата нема да можат сами да го извлечат. Лесно инсталирање : Не мора да бидете експерт за да го инсталирате нашиот капаци за излез на бебето! Сè што треба да направите е да го вметнете капакот на приклучокот во неискористениот излез и добро да одите!. Брзо како Plug & Play : Едно парче дизајн на пластичниот излез ги опфаќа приклучоците лесно и цврсто се вклопува. Достапно пакување : 12 или 24 приклучоци за електрични места за САД. Апсолутно дизајн на обложување на деца : Користете го нашиот премија за покритие за бебиња за бебиња за да го заштитите вашиот излез и семејството. Покривот на wallидот е едноставен начин да ги спречите децата да не допираат или да се обидат да вметнат предмети во електрични места.

Основните својства

Додатоци на производот