Хепдд Птичји Гнездо, Зимска Топла Ветроупорна Торба За Кревет Виси Папагал Куќа Импровизирана Лежалка За Папагал Папагал Папагал Папагал Какаду Канаринец Финч Гу?

Хепдд Птичји Гнездо, Зимска Топла Ветроупорна Торба За Кревет Виси Папагал Куќа Импровизирана Лежалка За Папагал Папагал Папагал

Това е достапна
DEN 0.33
Количина на стоки:

Лесен за Употреба-дизајнот на Јаже на четири агли го олеснува закачувањето кафезСекој може да ја обеси нашата импровизирана лежалка во кафезот за миленичиња за неколку секунди,а исто така лесно да се измие. Удобно Место за Одмор - можете да ги закачите овие колиби за птици како што сакате околу вашиот трем или градина за да обезбедите пријатно топло засолниште за вашите пријатели со малку пердуви. Тие сакаат да доаѓаат и да се одморат во овие пријатни засолништа. Изработен Од висококвалитетни материјали - - - може да се загрее и да спречи болни миленичиња. Им ја обезбедува потребната вентилација и удобност.Дише и нема да предизвика оштетување на папагалите. Гаранција за квалитет - - - ние обезбедуваме 1 година гаранција, 30 дена пари назад, 7х24 часа поддршка за е-пошта. Ако имате било каков проблем, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас, ние ќе се обидеме најдобро да го решиме за вас. Опсег на Употреба-Голем За Сиви папагали Еклектични и други средни и големи папагали.Мал за мало сонце златно сонце, мед, монах и други мали и средни папагали. Лесен за Употреба-дизајнот на Јаже на четири агли го олеснува закачувањето кафез.Секој може да ја обеси нашата импровизирана лежалка во кафезот за миленичиња за неколку секунди,а исто така лесно да се измие. Удобно Место за Одмор - можете да ги закачите овие колиби за птици како што сакате околу вашиот трем или градина за да обезбедите пријатно топло засолниште за вашите пријатели со малку пердуви. Тие сакаат да доаѓаат и да се одморат во овие пријатни засолништа. Изработен Од висококвалитетни материјали - - - може да се загрее и да спречи болни миленичиња.

Основните својства

Material:
Canvas, crystal velvet
Color:
Blue
Type:
Small; Big(Optional)
Size(small):
Inner height:
14cm / 5.5in
Total height:
21cm / 8.3in
Length:
17cm / 6.7in
Width:
17cm / 6.7in
Size(big):
Inner height:
17cm / 6.7in
Total height:
25cm / 9.8in
Length:
22cm / 8.7in
Width:
22cm / 8.7in
  :
Package list:
1 * Parrot Nest :

Додатоци на производот