Морска Трева Рачно Ткаена Играчка За Папагал Што Бара Храна-Природен И Безбеден Начин За Стимулирање На Менталната Активност и Поттикнување На Разиграно Однесува?

Морска Трева Рачно Ткаена Играчка За Папагал Што Бара Храна-Природен И Безбеден Начин За Стимулирање На Менталната Активност и Поттикнување

Това е достапна
DEN 255.84
Количина на стоки:

Целосно Природни Материјали и Издржлива Конструкција : Изработени од морска трева, дрво, лушпа од пченка, крцкави хартиени ленти и ткаени материјали Безбедно и пријатно време за играње за вашиот папагал. Издржливата конструкција трае низ многу сесии за играње. Безбедносни Размислувања : Внимателно изработениот дизајн и структура ја осигуруваат безбедноста на вашиот папагал. Безбедна и нетоксична играчка за птици на која можете да и верувате. Дизајн на потрага по храна : Уникатниот, веб-дизајн ги стимулира природните инстинкти за потрага по храна на вашиот папагал и ги поттикнува вештините за решавање проблеми. Специјално прилагодени на инстинктите на папагалите. Придобивки за Вашиот Папагал : Обезбедува ментална стимулација и забава за природните хранители или оние на кои им треба охрабрување. Совршен за играње и потрага по храна за да го забавувате вашиот пријател со пердуви. Доверба во Weepets : Висококвалитетен и доверлив бренд. Без разлика дали барате природна, морска трева, потрага по храна, нетоксична, безбедна или издржлива играчка за папагали, Играчката За Папагали За Потрага по Храна направена од целосно природни материјали е одличен избор. Опис На Производот : . Оваа играчка за папагали е наменета за повеќето мали и средни птици. Ние даваме приоритет на безбедноста на материјалот со користење на брави без синџири и без пружини за да спречиме заплеткување со клунот и прстите на папагалот. Дополнително, бравата на кабелот е намерно дизајнирана да биде мала за да спречи случајни замки.

Основните својства

Додатоци на производот