Shina 4 парчиња 3 инчи за полирање за полирање за сунѓерски влошки за тампон за полисер за автомобили

Shina 4 парчиња 3 инчи за полирање за полирање за сунѓерски влошки за тампон за полисер за автомобили

Това е достапна
DEN 72.00
Количина на стоки:

100% сосема нов и висок квалитет индивидуално полирана директна употреба. Со течноста за полирање (паста, прав) што се користи во врска со површината што треба да се полира за да се постигне подобар ефект на полирање. Полирањето пред постапката може да се справи со трагите. лесен за замена. Функција : -100% сосема нови и висококвалитетни -Индивидуално полирана директна употреба -со течност за полирање (паста, прав) што се користи во комбинација со површината што треба да се полира за да се постигне подобар ефект на полирање -Полигање пред постапката да може да се справи со трагите -лесно За да ја замените -блакната подлога што се користи за отстранување на вртливата, блага до умерен холограм, водни дамки и лесен дефект во бојата. -Појтска подлога што се користи за отстранување на тешки гребнатини и дефекти на боја. Костум за рамна чиста облога за полирање на фининг -силна подлога за примена на восок или глазура. Нема способност за сечење. -На синиот мат обезбедува мала способност за сечење, може да ја донесе вашата боја на целосен сјај и да го подготви чистиот палто за восок или спецификација на глазура : Материјал : Боја на сунѓер : Црна и портокалова и сина и жолта боја за полирање на сунѓерската подлога на сунѓер Големина : 3 "Количина : 4 п.

Основните својства

Material:
sponge
Color:
black & orange & blue& yellow
For car polishing:
Sponge pad Size:
3
Quantity:
4pc
Note::
-Shake well before polishing agent force, in order to maintain a good effect.:
-all polishing discs should be cleaned before use, smooth, to ensure that no residual in the particles. After use, they should immediately be cleaned, dried in the shade.:
-the operation must be operated indoors and avoid falling sand paint cause scratches.:
-When using the polishing machine, you should avoid prolonged stay in the body angular position, so as not to throw paint exposed:
-Note the safe use of abrasive polishing machines.:
Package Include:
1pcs 80mm Black Wave sponge round:
1pcs 80mm Blue Wave sponge round:
1pcs 80mm Yellow Wave sponge round :
1pcs 80mm Orange Wave sponge round:

Додатоци на производот