Корни Отстранување на комплетот за алатки со тешка калем пролетна компресорска алатка за автомобил Пролетен компресор Поставете 3 парчиња алатка за расклопување ?

Корни Отстранување на комплетот за алатки со тешка калем пролетна компресорска алатка за автомобил Пролетен компресор Поставете 3 парчиња алатка

Това е достапна
DEN 476.80
Количина на стоки:

1 Висока цврстина, склопот на материјал. Издржлив, подолг живот од обичните производи. Лесен за употреба, здрав и издржлив, лесен за ракување. Отпорен на 'рѓа и отпорен на корозија, не е лесен за оштетување. Тешка алатка за алатки за пролетни компресори за пролет компресорот за 3 п. Description This heavy duty spring compressor Compatible with struts and coil springs reduces tool flexing bending and warping providing confidence to the mechanic Wide jaw capacity 23 mm 280 mm make coil spring compressor tool is ideal Compatible with a range of vehicles This coil spring compressor set features a retractable bracket that Обезбедува стабилна паралелна компресија, како и заштита од случајно ослободување на пролетта под висока затегнување на вилиците се комбинираат со прецизно навој на овие пригодни шипки за компресија за да бидете сигурни дека сè е заклучено на место за додадена безбедносна конструирана од топлински челик и премиум галванизирана завршница за голема трајност и Безбедносниот чувар на корозија е да се намали на две вилушки од извртување околу пролетта или целосно одвоени едни од други, има две брадавици на вилушката за да се вметне безбедносната стража и средната орев се чува лабава за да се прилагоди стражарот во точна должина околу Springspecificationsmatery Carbone Steel Color Black Range 23mm280mm Карактеристики вградена лежачка должина 297mmquantity 1 пармаксимален пролет оптоварување 1200kgpackage список со 22 X Shock Absorbers1 x Security Gard Часови на дневен живот и среќен шопинг.

Основните својства

Додатоци на производот