Гуангминг - Универзален комплет за отстранување на автомобили за отстранување на автомобили 12 парчиња, алатка за екстракција на аудио радио за гребење, алатка за и?

Гуангминг - Универзален комплет за отстранување на автомобили за отстранување на автомобили 12 парчиња, алатка за екстракција

Това е достапна
DEN 1029.92
Количина на стоки:

DIY, како PROS (Blue, 12 парчиња) Премиум одделение и отпорни на влијанија PP пластични алатки одобрени од професионалци; Висока сила за да ги искористи панелите и игличките за задржување на отворено панел Специјална пластика за минимално оштетување Отстранете ги исечоците безбедно и лесно без да го оштетите или обележите вашиот прекрасен автомобил изгребан;. Доаѓа со кутија за складирање - доаѓа со преносна торбичка за чување на сите ваши алатки по употреба. Нема да се грижите да ги изгубите. Ергономскиот дизајн удобен за одржување, ултра лесен, ефикасно заштедува кастрење на надворешни автомобили во најкратко време и ја подобрува ефикасноста на кастрење. Мора да се постави за loversубителите на аудио модификација на автомобили - тие се основните алатки за супер навивачи на DIY на автомобили. Универзално вклопување за сите прави и модели на возила, РВ. Добар избор за испраќање како подарок за одмор или роденден. Добредојдовте во нашата продавница, имаме широк спектар на производи за да изберете од.12 ПЦС алатка за отстранување на иселување, комплет за алатки за отстранување на вратата на автомобилот, панел за отстранување на панелот за автоматско средство за инсталирање на прицврстувачи за инсталатор за инсталатор за клипови, карактеристики : 100 % бренд нов и висок квалитет. Заложена и издржлива пластична конструкција што спречува оштетување.

Основните својства

Quantity:
12 pieces.
Material:
New material PP.
Uses:
Disassembly of the car's inner panel, dashboard, audio CD central control area.
Scope of application:
automotive interior improvement.
Package content:
1 x Car panel removal tool set.:
1 X Storage bag. :

Додатоци на производот