Алатки за автомобили Favomoto 16 парчиња замена на шпатула и алатка за автомобили за затворање на стругалка за обложување со жолти уреди Пластично црно менување на мал ?

Алатки за автомобили Favomoto 16 парчиња замена на шпатула и алатка за автомобили за затворање на стругалка за обложување со

Това е достапна
DEN 178.72
Количина на стоки:

Автомобил гумен вода сечило на прозорецот за прозорец на прозорецот за ветровит, алатка за затворање на смола за затворање на смола, винил филм, чистач за чистење на струга, алатка за алатки за завиткување винил филм, алатка за скрипти за автомобили- доволно е да се вклопи под налепницата, но нема да го намали или оштети вашиот прсти Завиткување на стругалка- Овој производ може да се даде како за вашите пријатели и семејства. Тие ќе бидат многу среќни. Алатка за филмови за автомобили- Лесно за примена и отстранување на лепило и филм. Исчистете ги празнините и добро вклопете го филмот или гумената лента. Алатка за затворање- Направено од материјал, тоа е и употреба. Можете да бидете безбедни да го користите. Алатка за нијанса на прозорецот- Овој производ е мал, лесен и лесен за носење, за да можете да го земете со вас каде и да одите. Список на пакети 16 карактеристики на гребење со 16 x - лесни за примена и отстранување на лепило и филм. Елиминирање на јазот и фит филм или гумени ленти убаво алатка за затворање. - Овој производ може да се даде како за вашите пријатели и семејства. Тие ќе бидат многу среќни автомобилски гумени вода сечилото, прозорецот за прозорец за ветробранско стакло, алатка за затворање на смола за затворање на смола, винил филм, чистач за чистење на прозорецот, алатка за алатки за алатка за завиткување на алатка за лаптопи, алатка за автомобили.

Основните својства

Додатоци на производот