Пневматски пиштоли за забивање на воздухот за влечење на воздухот 4,8‑6,4 мм машина за засилување поставено комплет за производство, може да се примени во разни инду?

Пневматски пиштоли за забивање на воздухот за влечење на воздухот 4,8‑6,4 мм машина за засилување поставено комплет за производство,

Това е достапна
DEN 5342.24
Количина на стоки:

Воздушни пиштоли : Пневматскиот затрупан со сила за влечење 18500 N може да се користи за да се повлече алуминиумската занитница, железото навртка и затрупаната од не'рѓосувачки челик Полесна работа : Ротирачкиот универзален спој ќе го исфрли нарушувањето на воздушната цевка, исто така има прекинувач за извор на воздух за поедноставна контрола. Висока ефикасност : Со мозочен удар долг 26мм, алатката за засилување на воздухот овозможува брзо и стабилно заниткување и висока ефикасност. Врвна дупка за гориво : Врвната дупка за гориво овозможува удобно полнење на нафта, така што нема потреба да го расклопите цилиндерот, со што вашата работа е полесна. Примена : Може да се примени широко во разни индустрии, како што се декорација, автомобилско производство, домашни уреди, инструменти. Карактеристики : Воздушни пиштоли : Пневматскиот затрупан со сила за влечење 18500 N може да се користи за да се повлече алуминиумската занитница, железото занишан и не'рѓосувачкиот челик. Висока ефикасност : Со мозочен удар долг 26мм, алатката за засилување на воздухот овозможува брзо и стабилно заниткување и висока ефикасност. Полесна работа : Ротирачкиот универзален спој ќе го исфрли нарушувањето на воздушната цевка, исто така има прекинувач за извор на воздух за поедноставна контрола. Врвна дупка за гориво : Врвната дупка за гориво овозможува удобно полнење на нафта, така што нема потреба да го расклопите цилиндерот, со што вашата работа е полесна.

Основните својства

Item Type:
Pneumatic Rivet Guns
Material:
Alloy Steel
Product Model:
KV-4000H
Aluminium and Iron Nail Capacity:
Approx. 4.8 ~ 6.4mm / 0.2 ~ 0.3in
Working Stroke:
Approx. 26mm / 1in
Working Pressure:
0.6-0.8MPA
Applicable Rivets:
For aluminium rivet, iron rivet, stainless steel rivet. 
Stainless Steel Nail Capacity:
Approx. 4.8 ~ 6.4mm / 0.2 ~ 0.3in
Maximum Pulling Force:
18500N
Package List:
1 x Wrench:
2 x Connector:
1 x Hanger :
1 x Injector:
1 x User Manual:
1 x Pneumatic Rivet Guns:
Note:
Before use, confirm whether the chuck is fixed to ensure that the air nozzle has no leakage.:

Додатоци на производот