Комплети за тестирање на вакуумска пумпа за вакуумска пумпа со коцки со сопирачка со сопирачка полни комплети

Комплети за тестирање на вакуумска пумпа за вакуумска пумпа со коцки со сопирачка со сопирачка полни комплети

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Вакуумската пумпа/крварењето на сопирачката е мултифункционална вакуумска пумпа што се користи за тестирање на најразлични основни поставки и операции на возилото Лесна употреба : Рачна вакуумска пумпа е лесна за крварење на сопирачките на автомобилот. Крваверот за вакуумска пумпа / сопирачката е мултифункционална вакуумска пумпа што се користи за тестирање на најразлични основни возила и операции. Комплетен комплет вклучува додатоци и за крварење на сопирачките и за автомобилската дијагноза, сетот за вакуумска пумпа може да тестира широк спектар на делови и вообичаени системи на кое било возило. Лесно крварат сопирачки сами, доаѓајќи со торба за носење, направена од материјал за висока височина и лесен за носење. Резонабилно аранжман : Со пластична кутија, овие алатки се распоредени добро во кутијата за да можете да ги ставите во вашиот автомобил или куќа и, пикаат за да земете каде било, намалувајќи ја загриженоста за нередот. Карактеристики : . Делови и вообичаени системи на кое било возило3. Силно крварење сопирачки сами, доаѓајќи со торба за носење, направена од материјал за висока височина и лесен за носење4.Резоализиран аранжман : Со пластична кутија, овие алатки се распоредени добро во кутијата за да можете Ставете го во вашиот автомобил или куќа и, пикајте за да земете каде било, намалувајќи ја загриженоста за хаос. Примена на ширина : различна должина за покривање на различни потреби. Сетот за вакуумска пумпа може да тестира и дијагностицира широк спектар на делови и вообичаени системи на кое било возило. Се користи за пополнување на ладење на климатизација и прикажување на притисок во реално време.

Основните својства

Material:
Aluminums Alloy,Plastic
Size:
37.5*27*7.5cm
Color:
red
Package include:
Features
1.the vacuum pump / brake bleeder is a multi-functional vacuum pump that is used to test a variety of essential vehicle and operations :
2.Complete kit includes accessories for both brake bleeding and automotive diagnosis, vacuum pump set can test a wide variety of parts and common systems on any vehicle:
3.Easily bleed brakes by yourself, coming with a carrying bag, made by high-quality material, and easy to carry:
4.Resoanable Arrangement:
with a plastic box, these tools are arranged well in the box so that you can put it in your car or house and, potable to take anywhere, reducing the worry about mess.
5.Wide Application:
different length to cover various needs. Vacuum pump set can test and diagnose a wide variety of parts and common systems on any vehicle.
Description:
1.Ide :

Додатоци на производот