Fafeicy 100 парчиња инсерти за навој, 304 машко женско не'рѓосувачки челик, алатка за поправка на ореви, претворана помеѓу метрички и инчни дупки за навој, M6x1x2.5d, прицврсту?

Fafeicy 100 парчиња инсерти за навој, 304 машко женско не'рѓосувачки челик, алатка за поправка на ореви, претворана помеѓу метрички

Това е достапна
DEN 88.32
Количина на стоки:

Вметнувањата во конецот може да се користат за да се конвертираат помеѓу метричките и инчните дупки на навој, што е погодно и брзо Вметнувањата во конецот може да се користат како метод за поправка кога се појавува грешка во конецот или се санира оштетена дупка со навој на навој. Поправка на навојната дупка на економичен начин. Вметнувањата во конецот се користат за инженерски материјали со должина, како што се алуминиумска легура, легура на цинк, легура, бакар, пластика, инженерска пластика, итн., Може да ја подобри јачината на низата. Вметнувањата на конецот се вклопуваат во завртката за завртки во дупката за завртки на работното парче на алуминиумска легура и други материјали за да формираат висока должина, стандардна женска нишка за високо ниво. Со висока должина, челична жица со дијаманти за пресек со високи вредности. Вметнувањата со жица на конецот се нарекуваат и навојни обвивки, ракави со навој од не'рѓосувачки челик, ракави од жица, што е нов вид на сврзувачки елементи за навој. Вметнувањата во конецот може да се користат за да се конвертираат помеѓу метричките и инчните дупки на навој, што е погодно и брзо. Вметнувањата во конецот може да се користат како метод за поправка кога се појавува грешка во конецот или се санира оштетена дупка со навој на навој. Поправка на навојната дупка на економичен начин. Вметнувањата во конецот се користат за инженерски материјали со должина, како што се алуминиумска легура, легура на цинк, легура, бакар, пластика, инженерска пластика, итн., Може да ја подобри јачината на низата. Вметнувањата на конецот се вклопуваат во завртката за завртки во дупката за завртки на работното парче на алуминиумска легура и други материјали за да формираат висока должина, стандардна женска нишка за високо ниво. Со висока должина, челична жица со дијаманти за пресек со високи вредности. Вметнувањата со жица на конецот се нарекуваат и навојни обвивки, ракави со навој од не'рѓосувачки челик, ракави од жица, што е нов вид на сврзувачки елементи за навој. Спецификација : Должина по инсталацијата : приближно. 15мм / 0,6in Број на вртења пред инсталацијата : 12.2 Надворешен дијаметар Пред инсталација : Прибл. 7,5 ~ 7,9мм / 0,3 ~ 0,3in Дијаметар на дупчење Бит за дупчење за инсталација : Прибл. 6,3мм / 0,2in Тенец за заштитен ракав за заштитен ракав Спецификација Опис : На пример : M3x0.

Основните својства

Length After Installation:
Approx. 15mm / 0.6in
Number of Turns Before Installation:
12.2
Outside Diameter Before Installation:
Approx. 7.5 ~ 7.9mm / 0.3 ~ 0.3in
Diameter of Drilling Drill Bit for Installation:
Approx. 6.3mm / 0.2in
Thread Protective Sleeve Model Specification Description:
For Example
How to Use:
1. Drilling:
Use the drill bit of the size listed in the parameter table of the wire thread insert to drill the hole.:
2. Tapping:
Use special taps for wire thread inserts to tap. The depth of the tapping must exceed the installation length of the thread inserts.:
3. Installation:
Put the wire screw sleeve into the installation wrench (figure 5 on the right), insert the wire screw sleeve installation tail handle into the guide rod groove of the installation wrench, and turn the handle of the installation wrench to screw the wire screw sleeve into the screw hole.:
4. Remove the handle (break off the mounting handle):
Use a breaker to break the mounting handle. Do not use the mounting wrench to rotate in the opposite direction. Do not break the mounting handle.:
5. Unscrew:
When installation problems occur during the installation of the wire thread insert (such as jumping teeth), the thread insert needs to be removed, and a special sleeve remover should be used to remove the wire thread insert.:

Додатоци на производот