Guangming - 12V алатки за кревање автомобили 4400 bs капацитет за ножици за ножици за ножици на автомобили Електрични приклучоци Расклопување на алатки за поправка на автом?

Guangming - 12V алатки за кревање автомобили 4400 bs капацитет за ножици за ножици за ножици на автомобили Електрични приклучоци Расклопување на

Това е достапна
DEN 2790.24
Количина на стоки:

1 Висока стабилност и врвен квалитет, лесно решение за итни случаи на возила.Електричен приклучок за автомобили : 4400 bs Капацитет, висината на кревањето на кревање од 4,72 инчи до 13,77 инчи (120мм 350мм). Користено да се подигнат седани или SUV под 2 тони, но ве молиме не користете го на камиони или возила над 4400 bs (2 тони). Лесно за да работи и да работи ефикасно, користете го на рамниот терен и не се приближувајте додека работи за да избегнете неочекувана повреда. Овој мулти функционален сет на Jackек е дизајниран да ја направи вашата работа полесна и поефикасна, вклучува алатки што ви се потребни за дневна нормална поправка на гуми. Висока стабилност и врвен квалитет, лесно решение за итни случаи на возила.Електричен приклучок за автомобили : 4400 bs Капацитет, висината на кревањето на кревање од 4,72 инчи до 13,77 инчи (120мм 350мм). Користено да се подигнат седани или SUV под 2 тони, но ве молиме не користете го на камиони или возила над 4400 bs (2 тони). Лесно за да работи и да работи ефикасно, користете го на рамниот терен и не се приближувајте додека работи за да избегнете неочекувана повреда. Овој мулти функционален сет на Jackек е дизајниран да ја направи вашата работа полесна и поефикасна, вклучува алатки што ви се потребни за дневна нормална поправка на гуми. Добредојдовте во нашата продавница, имаме многу категории за да изберете. Користено за да се подигнат седани или SUV под 2 тони, но ве молиме, не користете го на камиони или возила над 4400 bs (2 тони) .

Основните својства

Додатоци на производот