Комплет за поправка на нишки од Озгки 17 парчиња M10X1.25 Не'рѓосувачки челик преиспитување на чешма за чешма за женски нишки за женска нишка

Комплет за поправка на нишки од Озгки 17 парчиња M10X1.25 Не'рѓосувачки челик преиспитување на чешма за чешма за женски нишки за женска нишка

Това е достапна
DEN 300.64
Количина на стоки:

Сетот за поправка на конецот е ставен во дупката за завртки на работното парче, како што е алуминиумска легура за да се формира стандардна внатрешна нишка со голема јачина, отпорност на абење и голема точност Поддршка за квалитет : Можете исто така да ја користите оваа вметнување на конецот за да ја пренесете конецот за инч во mm конец што е погодно и брзо. Ако имате какви било прашања со вашиот комплет за хеликоил за вежбање HSS, ве молиме контактирајте со нас, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа и ќе обезбедиме комплетно решение. Типични апликации Делови за навојни дупки за лизгање, како што е Шаблон за конец за обликување на конец за инјектирање, поправка на дупки за напон, прекинувач со висок напон, микробранова комуникација, делови за автомобили, опрема за раздвојување на воздухот, радијатори, итн.; увезена опрема или механизам. Во случај на грешка при навојување или поправка на оштетена внатрешна дупка со навој, навојната дупка може да се санира економски и ефикасно со помош на навојно ракав како средство за поправка. Истите завртки може да се користат и по поправката. Во случај на грешка при навојување или поправка на оштетена внатрешна навојна дупка, навојната дупка може да се санира економски и ефикасно да се санира со употреба на ракав со навој како средство за поправка. Истите завртки може да се користат и по поправката. Спецификација : Тип на ставка : Комплет за поправка на конец Материјал : Тема од не'рѓосувачки челик Вметнување Големина : M10x1.

Основните својства

Item Type:
Thread Repair Sheath Kit
Material:
Stainless Steel
Thread Insert Size:
M10X1.25 Length
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table,:
Package List:
1 x Spiral Drill:
1 x Screw Tap:
1 x Wrench:
1 x Break Pin Tool:
1 x Hex Wrench:
12 x Thread Repair Insert:
Note:
Drill holes using a matching drill bit.:
Use wire threaded (special) tap tapping, the tapping depth must exceed the wire screw sleeve mounting length.:
Insert the wire screw into the mounting wrench with the tail down. Turn the wrench handle to screw the wire screw into the threaded hole.:
Use a break pin tool to align the mounting handle (tail) with a hammer to strike the punching tool and the tail handle can be removed.:
When there is a problem with the installation of the threaded screw sleeve, (such as a jumper), the threaded sleeve can be taken out by the wire threading tool.:

Додатоци на производот