Сандвик Коромант, ДНМХ 432-СМХ 4325, Т-Макс П Вметнете За Вртење, Карбид, Дијамант 55°, Неутрален Крој, 4325 Одделение, Ти+Ал2о3+Калај, Бришач, Технологија За Обложување Inveio

Сандвик Коромант, ДНМХ 432-СМХ 4325, Т-Макс П Вметнете За Вртење, Карбид, Дијамант 55°, Неутрален Крој, 4325 Одделение, Ти+Ал2о3+Калај,

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Придобивки од семејството на овој производ : Посветени оценки и геометрии за сите апликации и материјали Продуктивно решение со бришачи И Xcel технологии. Алатки со висока прецизност течноста за ладење за одличен чип кршење. Сигурна и сигурна обработка, дури и во груби апликации. Во конвенционалните ОБЛОГИ ОД АЛУМИНА КВД, насоката на раст на кристалот е случајна. При развивањето На Inveio, нашите експерти најдоа начин да го контролираат растот на овој слој за обложување за да се осигураат дека сите кристали се редат во иста насока, со најсилниот дел кон горната површина. Ова може да се види на сликите на микроскопот подолу каде на секоја кристална насока и се дава уникатна боја.

Основните својства

Додатоци на производот