Sandvik Coromant SDJCR 1616h 11hp Држач За Вртење На Течноста За Ладење Под Висок Притисок, Квадратно Стебло, Челик, Надворешно, Стегач За Завртки, Десна Рака, 16mm Ширина x 16mm Висина ?

Sandvik Coromant SDJCR 1616h 11hp Држач За Вртење На Течноста За Ладење Под Висок Притисок, Квадратно Стебло, Челик, Надворешно,

Това е достапна
DEN 4144.00
Количина на стоки:

7 степени клиренс агол Стегањето со завртки користи позитивни еднострани влошки и е првиот избор и за внатрешно и за надворешно надолжно вртење на долги тенки компоненти. Вметнете геометрии и држачи дизајнирани за течноста за ладење под висок притисок над 30 бари (435 пси). Вметнете геометрии и оценки за сите материјали. Геометриите на бришачите се достапни за високи доводи и одлична завршница на површината. Конвенционален дизајн на челични стебла за сите форми на вметнување и во различни агли. 7 степени клиренс агол. Стегањето со завртки користи позитивни еднострани влошки и е првиот избор и за внатрешно и за надворешно надолжно вртење на долги тенки компоненти. Вметнете геометрии и држачи дизајнирани за течноста за ладење под висок притисок над 30 бари (435 пси). Вметнете геометрии и оценки за сите материјали. Геометриите на бришачите се достапни за високи доводи и одлична завршница на површината. Конвенционален дизајн на челични стебла за сите форми на вметнување и во различни агли. Сандвик коромант индексирачки држач за вртење за општо вртење, кој се протега од мали компоненти до тешка обработка. Вметнувањето се вклопува во сите системи За држење со високи перформанси На Sandvik Coromant и може да се користи во различни апликации во сите материјали.

Основните својства

Додатоци на производот