YG-1 07903CH HSSCo8 Крај Мил, Мулти Флејта, Средна Должина, Центар За Сечење, Hardslick Финиш, 5-1/2 Должина, 1-1/2

YG-1 07903CH HSSCo8 Крај Мил, Мулти Флејта, Средна Должина, Центар За Сечење, Hardslick Финиш, 5-1/2 Должина, 1-1/2

Това е достапна
DEN 2790.40
Количина на стоки:

Централното сечење им овозможува на овие крајни мелници да дупчат во делот за почеток на слот Високи Перформанси. ЈГ-1 е со седиште Во Јужна Кореја. Овие централни мелници за сечење се препорачуваат за џебување, мелење трагачи, мелење камери, тонење и дупчиња. Глобален лидер ВО алатките ЗА сечење, YG-1 обезбедува мелници со високи перформанси, вежби, славини и ротирачки алатки повеќе од 20 години. Искористувањето на натпреварувачкиот дух и вертикалната интеграција ни овозможува да обезбедиме највисок квалитет по најдобра цена. Ова е причината зошто велиме Дека ако НЕ Е YG-1, тоа не е совршено.

Основните својства

Додатоци на производот