Глава За Мелење лице, Ефикасна Обложена Алуминиумска Легура Со Висока Цврстина Цпу Мелница За Лице Крај Секач Отпорен На Оксидација Спирален Офсет Дизајн За Обраб?

Глава За Мелење лице, Ефикасна Обложена Алуминиумска Легура Со Висока Цврстина Цпу Мелница За Лице Крај Секач Отпорен На Оксидација Спирален Офсет

Това е достапна
DEN 3.33
Количина на стоки:

ЦВРСТА и ЕФИКАСНА : главата на секачот е изработена од материјал од легура на алуминиум, кој има висока цврстина и издржливост, го намалува абењето на сечилото, цврст и издржлив, има стабилни перформанси, го продолжува работниот век и ја подобрува ефикасноста на обработката ЦВРСТО СПОЕН ЗА ПОДОБАР ЕФЕКТ : специјалниот спирален офсет дизајн го прави жлебот за вметнување и вметнува цврсто споен. Има силна ригидност. Ефектот на обработка е подобар. ОКСИДАЦИЈА и ОТПОРНОСТ НА ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА : главата на секачот прифаќа нов процес на обложување, кој има добра отпорност на оксидација и отпорност на висока температура, потрајни и го зголемува работниот век на главата на секачот. ШИРОК ОПСЕГ НА ОБРАБОТКА : машината за мелење Лице е погодна за точна обработка, груба обработка, обработка на рамнини, што се користи за обработка на метали. ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ : Направени Со фина изработка, поседуваат компактен изглед и стабилни перформанси, можат да обезбедат издржливост и стабилност. ЦВРСТА и ЕФИКАСНА : главата на секачот е изработена од материјал од легура на алуминиум, кој има висока цврстина и издржливост, го намалува абењето на сечилото, цврст и издржлив, има стабилни перформанси, го продолжува работниот век и ја подобрува ефикасноста на обработка2. ЦВРСТО СПОЕН ЗА ПОДОБАР ЕФЕКТ : специјалниот спирален офсет дизајн го прави жлебот за вметнување и вметнува цврсто споен. Има силна ригидност. Ефектот на обработка е подобар3. ОКСИДАЦИЈА и ОТПОРНОСТ НА ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА : главата на секачот прифаќа нов процес на обложување, кој има добра отпорност на оксидација и отпорност на висока температура, потрајни и го зголемува работниот век на главата на секачот4.

Основните својства

Item Type:
Face Milling Cutter
Material:
Aluminum alloy
Number of Flute:
4 Flutes
Applicable Blade:
For SEKT1204
Processing Range:
Accurate machining, rough machining, plane machining
Uses:
Used for metal processing
Package List:
1 x Face Milling Cutter:
1 x Screwdriver:
1 x Storage Box:

Додатоци на производот