Дупка Отварач Вежба Малку, 16-20мм Дупка Видов Карбид Дупка Видов Малку TCT Дебели Метални Заби Дупка Машина Комплет Со Хексадецимален Клуч Јадро, Дупка Пили &засилува?

Дупка Отварач Вежба Малку, 16-20мм Дупка Видов Карбид Дупка Видов Малку TCT Дебели Метални Заби Дупка Машина Комплет Со Хексадецимален Клуч

Това е достапна
DEN 3.33
Количина на стоки:

Високи Перформанси : стврднат врв за третман со влечкави заби за сечење за прецизно контраборно и помазно чистењеСплит пилот вежба може да спречи оштетување и отстапување со водење на алатката чекор по чекор кон материјалот, многу практичен. Стандардни Големини : пилата за дупки и битот за јадро имаат стандардни големини и компактна структура,должината на пилата за дупки е околу 8 см / 3,1 инчи,должината на битот на јадрото е околу 6,8 см / 2,7 инчи,длабочината на удирање е околу 25мм / 1ин и дијаметарот на отворот има 16мм,18мм,20мм 3 големини за избор. Комплетна Галантерија : Комплетот за пила Со дупки Од Карбид има пила за дупки, вежба за јадро и шестоаголен клуч,има и кутија за складирање која е лесна за употреба и складирање алатки. Применливи Материјали : овој бит за пила со дупки од карбид може да се користи во широк спектар на материјали како што се челик, метал, алуминиум, дрво, итн. Материјал : пилата за дупки За заби од волфрам карбид прифаќа 45 челик и карбид,пилата за дупчење на јадрото е изработена од 45 челични заби со висока цврстина и може брзо да исече уредни тркалезни дупки.Карбидниот материјал поседува висока цврстина, отпорност на абење, добра цврстина и цврстина, отпорност на топлина, отпорност на корозија. Високи Перформанси : стврднат врв за третман со влечкави заби за сечење за прецизно контраборно и помазно чистење.Сплит пилот вежба може да спречи оштетување и отстапување со водење на алатката чекор по чекор кон материјалот, многу практичен. Стандардни Големини : пилата за дупки и битот за јадро имаат стандардни големини и компактна структура,должината на пилата за дупки е околу 8 см / 3,1 инчи,должината на битот на јадрото е околу 6,8 см / 2,7 инчи,длабочината на удирање е околу 25мм / 1ин и дијаметарот на отворот има 16мм,18мм,20мм 3 големини за избор.

Основните својства

Item Type:
Tungsten Carbide Teeth Hole Saw
Material:
45 Steel + carbide
Size:
Hole Saw Length
Punching Depth:
Approx. 25mm / 0.98in
Package List:
1 x Hole Saw:
1 x Coring Drill:
1 x Hex Screwdriver:
1 x Storage Box:
Note:
Can not be used for tile, glass, cement cutting. :

Додатоци на производот