Согудио Полиран Вежба Дијамант Обложени Врвот Бруси Вежби 10 Парчиња/Сет, Се Користи За Ротирачки Алатка Тркало Да Се Инсталира Камен Тркало Главата Алатка Додатоц?

Согудио Полиран Вежба Дијамант Обложени Врвот Бруси Вежби 10 Парчиња/Сет, Се Користи За Ротирачки Алатка Тркало Да Се Инсталира Камен Тркало

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Добар Квалитет : Добар квалитет на обработка, висока завршница Може да се преработи во различни висока прецизност форма мувла празнина. [ Погоден за Повеќе материјали] Професионални дијамантски бруси. Идеален е за поднесување керамика,гранит,стакло,злато,метал,пластика,платина, карпест карбид,сребро,камен,плочка, дрво и се што има тврда површина. Висока цврстина, издржлива, не е лесна за носење. Работ на сечење е остар, а рабовите се чуваат добро. Висока работна ефикасност, совршен ефект на мелење и долг работен век. Добар Квалитет : Добар квалитет на обработка, висока завршница. Може да се преработи во различни висока прецизност форма мувла празнина. [ Погоден за Повеќе материјали] Професионални дијамантски бруси. Идеален е за поднесување керамика,гранит,стакло,злато,метал,пластика,платина, карпест карбид,сребро,камен,плочка, дрво и се што има тврда површина. Висока цврстина, издржлива, не е лесна за носење. Работ на сечење е остар, а рабовите се чуваат добро. Висока работна ефикасност, совршен ефект на мелење и долг работен век. Одлично за фина детална работа, сечење, гравирање, резба, допир и завршна обработка.[Широк спектар на апликации] дијамантските битови можат да го подобрат квалитетот, ефикасноста и завршувањето на обработката. Употребата е едноставна,удобна, безбедна и сигурна. Дијамант бур со 3мм дијаметар прачка, компатибилен со повеќето dremel, GMC и silverline ротациони алатки.

Основните својства

Head diameter:
4mm/5mm/6mm/8mm/10mm
Shank diameter:
1/8(3mm)
Total length:
44mm
Shape:
flat head cylinder, bullet type
Uses:
Mainly used for DIY grinding,polishing/jade,jade,wood,metal,polishing, power tool matching,
And other materials,decoration,polishing,sanding,:
Quantity:
10 pcs/set
Material:
chrome corundum
High working efficiency, perfect grinding effect. Convenient to engrave, simple to use, safe and reliable. :

Додатоци на производот