Волфронт 6 ПАРЧИЊА Допрете Постави Челик Со Голема Брзина Спирална Флејта Метални Славини Шестоаголник Комбинирани Славини 3 во 1 за Дупчење Прислушување Заоблува?

Волфронт 6 ПАРЧИЊА Допрете Постави Челик Со Голема Брзина Спирална Флејта Метални Славини Шестоаголник Комбинирани Славини 3 во 1 за Дупчење

Това е достапна
DEN 232.96
Количина на стоки:

ЧЕЛИК со ГОЛЕМА БРЗИНА овие славини се изработени од одличен челик со голема брзина со Ти слој, кој има висока цврстина и добра отпорност на ' рѓа СПИРАЛНА ФЛЕЈТА овие метални славини имаат дизајн на спирална флејта, што е погодно за отстранување на остатоците и спречување на блокирање на чешмата. ШЕСТОАГОЛНИК овие комбинирани славини имаат стандарден дизајн на шестоаголник, кој лесно се инсталира на електрични алати и има добра стабилност. КОМБИНИРАНА ЧЕШМА Вклучувајќи комбинирани славини од 6 парчиња, дизајн 3 во 1, што може да се користи за дупчење, прислушување и заоблување, удобен и практичен. За ПОПРАВКА на КОНЕЦ комплетот за чешма е широко користен во индустриска поправка или обработка на дрво, често се користи за сечење нови навои или поправка на оштетени навои. ЧЕЛИК со ГОЛЕМА БРЗИНА овие славини се изработени од одличен челик со голема брзина со Ти слој, кој има висока цврстина и добра отпорност на ' рѓа. СПИРАЛНА ФЛЕЈТА овие метални славини имаат дизајн на спирална флејта, што е погодно за отстранување на остатоците и спречување на блокирање на чешмата. ШЕСТОАГОЛНИК овие комбинирани славини имаат стандарден дизајн на шестоаголник, кој лесно се инсталира на електрични алати и има добра стабилност.

Основните својства

Item Type:
Tap Set
Material:
High Speed Steel
Purpose:
Used for tapping various threads
Package List:
6 x Taps :

Додатоци на производот