Осалади 2 парчиња нараквици со врата за украсени додатоци за заштита на шпорети за заштита на вратата на вратата на шпоретот на шпоретот на копчињата за безбедност?

Осалади 2 парчиња нараквици со врата за украсени додатоци за заштита на шпорети за заштита на вратата на вратата на шпоретот на

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

Копче за доказ за деца : Лесен за лесен и удобен за носење и складирање кога не е во употреба Окрип на копчето за гума на вратата : подебел дизајн, подолг животен век, подобар ефект против колукција. Заштитник на рачката на вратата : Еластичниот силикон го спречува бебето од случајно судир, тампон и дисперзии на влијанието, ја штити површината на wallидот и ја намалува бучавата. Безбедност на рачката на вратите : Обезбедува безбедно опкружување за вашето бебе да игра дома. Копче за врата Опфаќа гума : Може да нанесете крем за рака (маснотии) на рачката на вратата за да го намалите триењето на силиконот и да ја направите инсталацијата повеќе заштеда на трудот. Список на пакети 2 x Карактеристики на ракавите на рачката на вратата - Материјал : Силиконски заштитен капак за рачката на вратата. - Обезбедува безбедно опкружување за вашето бебе да игра на копчето за домашна врата. -Изработено од силиконски материјал, остварлив и затегнат, лизгачки и анти-судир, заштити го wallидот подобра рачка на вратата за безбедност на бебињата. - Спречете го вашето бебе да боли поради рачките на вратите, одговарајте за сите видови на ракавите на вратата на вратата на вратата. - Подебел дизајн, подолг животен век на услугата, подобар заштитник за безбедност на ефект на анти-колукција.

Основните својства

Додатоци на производот