Doitool Mini Crib 4PCS Ironелезо клипчиња со врвови со наполнети брадавици за бебиња за замена на шкаф, шкаф, приклучок за прозорецот за поправка на прозорецот за мебел за мебе?

Doitool Mini Crib 4PCS Ironелезо клипчиња со врвови со наполнети брадавици за бебиња за замена на шкаф, шкаф, приклучок за прозорецот за

Това е достапна
DEN 135.20
Количина на стоки:

Метал Пролетната натоварена брава е одлична замена за стари или оштетени делови, одговара на вашето бебешка креветче и работи безбедно. Овие клипови можат да се инсталираат на мал кревет, шкаф, кабинет или екран на прозорецот. Едноставниот дизајн ќе обезбеди пролетната натоварена брава да има високи перформанси како одличен додаток за поправка на екранот за домашни прозорец. Пролетната натоварена брава е едноставна за инсталирање и лесен за употреба, донесува многу погодност за вас. Пролетната натоварена брава е изработена од избран железен материјал, издржлив и безбеден, одличен и едноставен, што служи за време. Пролетната натоварена брава е одлична замена за стари или оштетени делови, одговара на вашето бебешка креветче и работи безбедно. Овие клипови можат да се инсталираат на мал кревет, шкаф, кабинет или екран на прозорецот. Едноставниот дизајн ќе обезбеди пролетната натоварена брава да има високи перформанси како одличен додаток за поправка на екранот за домашни прозорец. Пролетната натоварена брава е едноставна за инсталирање и лесен за употреба, донесува многу погодност за вас. Пролетната натоварена брава е изработена од избран железен материјал, издржлив и безбеден, одличен и едноставен, што служи за време.

Основните својства

Додатоци на производот