Замена на филтерот за убијци за Hy-Pro HP61L41MV

Замена на филтерот за убијци за Hy-Pro HP61L41MV

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

Гордо произведен во САД Медиуми : Микроглас. Строга контрола на квалитетот за супериорен производ. Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот. Филтерски вкрстени референци p/n hy-pro hp61l41mv. Замената на филтерот за убијци за HY-Pro HP61 L41 MV Filter Filter Products Производите се произведуваат со највисок квалитет на материјали и техники на пазарот денес. Сите елементи на филтрацијата се загарантирани за да ги исполнат или надминуваат сите спецификации на производството на оригинална опрема. Производите за филтрирање на убијци се подложени на строга програма за тестирање и се придржуваат кон повеќе ISO стандарди за филтрација. Сите предмети означени со замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство. Броевите на дел се за повикување само на вкрстениот дел. Сите трговски марки, регистрирани или нерегистрирани, се трговски марки на нивните соодветни сопственици. Референцата им се прави на овие компании само за да се идентификува компатибилноста на производите Killer Filter Inc. со OEM производот; OEM не ги спонзорираше или ги одобри нашите филтри или производи и убиецот Filter Inc. не тврди дека прави производи за OEM или снабдување на оригинални OEM производи во повеќето случаи.

Основните својства

Додатоци на производот