4 компјутери автомобил Розарија Свети Бенедикт Сребрена Розарија Ретровизор Огледало виси автоматска розарија со автомобил Свети Кристофер Медал Медал Крос Верс?

4 компјутери автомобил Розарија Свети Бенедикт Сребрена Розарија Ретровизор Огледало виси автоматска розарија со автомобил Свети

Това е достапна
DEN 143.84
Количина на стоки:

Убава комбинација за вашиот автомобил : ќе добиете 2 парчиња розари на Свети Бенедикт за ретровизори за ретровизори и 2 парчиња клипови на Свети Кристофер за автомобили, кои доаѓаат во сребрена боја; Тие се полни со католички елементи, доволно за вас да го украсите ентериерот на вашиот автомобил или да ги споделите со другите Детали за големината : Синџирот на Сент Бенедикт Розарија за автомобил е долг околу 8,6 инчи, идеален за виси на ретровизорот; Клипот „Свети Кристофер“ е околу 4,24 x 2,73 x 0,72 инчи, лесен и удобен за инсталирање на визирот; Тие нема да го блокираат вашиот поглед додека возите. Трајна и сигурна : Декорот за огледало на автомобилот е изработен од легура и стаклен материјал, траен и рачен да се пробие, без посочени агли или рабови; Клипот за визир на автомобилот е изработен од квалитетен материјал, не е лесен 'рѓа или пауза; И двајцата можат да ви служат долго време. Убава и елегантна : Овие додатоци за виси на огледало на автомобили се состојат од мониста, ланци, крстови и медали, без дамки или гребнатини; Возениот клип за визир е врежан со благослови; Тие се дизајнирани во ретро боја и фино изработка, исклучителна и привлечна, идеална за украсување автомобили, што ви дава пријатно визуелно искуство. Подароци за срце : Сен Бенедикт Розарија за огледало на автомобили и Свети Кристофер патуваат безбедно визир клип ќе бидат убави подароци за членовите на вашето семејство, родители, наставници, соученици и пријатели на родендени, Божиќ, Денот на благодарноста, Нова Година и други значајни денови. Убава комбинација за вашиот автомобил : ќе добиете 2 парчиња розари на Свети Бенедикт за ретровизори за ретровизори и 2 парчиња клипови на Свети Кристофер за автомобили, кои доаѓаат во сребрена боја; Тие се полни со католички елементи, доволно за вас да го украсите ентериерот на вашиот автомобил или да ги споделите со другите. Детали за големината : Синџирот на Сент Бенедикт Розарија за автомобил е долг околу 8,6 инчи, идеален за виси на ретровизорот; Клипот „Свети Кристофер“ е околу 4,24 x 2,73 x 0,72 инчи, лесен и удобен за инсталирање на визирот; Тие нема да го блокираат вашиот поглед додека возите. Трајна и сигурна : Декорот за огледало на автомобилот е изработен од легура и стаклен материјал, траен и рачен да се пробие, без посочени агли или рабови; Клипот за визир на автомобилот е изработен од квалитетен материјал, не е лесен 'рѓа или пауза; И двајцата можат да ви служат долго време. Убава и елегантна : Овие додатоци за виси на огледало на автомобили се состојат од мониста, ланци, крстови и медали, без дамки или гребнатини; Возениот клип за визир е врежан со благослови; Тие се дизајнирани во ретро боја и фино изработка, исклучителна и привлечна, идеална за украсување автомобили, што ви дава пријатно визуелно искуство.

Основните својства

Додатоци на производот