Држач за лизгање на ом

Држач за лизгање на ом

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

1- Нема механички или извори за да се прилагодат за да одговараат на вашиот телефон 2- Прилагодливи 360 степени за лесно гледање на екранот на телефон. 3- Телефонот за дупки за камера се одржува на место. 5- За да го отстраните телефонот, само притиснете ја горната заоблена чешма додека го поддржувате телефонот од горниот дел од грбот и извадете го. 1- Нема механички или извори за да се прилагодат за да одговараат на вашиот телефон. 2- Прилагодливи 360 степени за лесно гледање на екранот на телефон. 3- Телефонот за дупки за камера се одржува на место. 5- За да го отстраните телефонот, само притиснете ја горната заоблена чешма додека го поддржувате телефонот од горниот дел од грбот и извадете го. Моделот на дупката за засилувачи може да се најде на тркалезните плочи на RAM меморија (завршувајќи во 202) или плочата за засилувачи на плоштадот Рам (RAM-B-347). Плочите со дијаманти за монтирање на RAM меморијата ќе се поврзат со дијагоналните дупки на шемата на дупката за засилувачи. Повеќето уреди за монтирање на трети страни и лулка имаат шема на дупката за засилувачи, овозможувајќи ви да ја поврзете сопствената лулка со системот за монтирање на RAM меморијата. Забележете, веќе мора да ја поседувате пластичната база RAM Hol.

Основните својства

Додатоци на производот