WaterSep WA 030 05INV12 S0 Истражувач12 Повторна Употреба Шупливи Влакна Кертриџ, 30k Мембрана Прекин, 0.5 мм ПРОЕКТ, 33.4 Мм Дијаметар, 305 Мм Должина, Полисулфон/Уретан

WaterSep WA 030 05INV12 S0 Истражувач12 Повторна Употреба Шупливи Влакна Кертриџ, 30k Мембрана Прекин, 0.5 мм ПРОЕКТ, 33.4 Мм Дијаметар, 305

Това е достапна
DEN 15721.76
Количина на стоки:

Појаснување на клеточната култура и суспензии на ферментација во примарни апликации за обновување Жетвата на клетките, одлични резултати се постигнати и со целата клетка е. коли лизати, како и со други текови на микробиолошки процеси. Концентрација и прочистување на вакцините. 1-6л волумен на примерок.4 Стапки квадратни мембрана површина. Касетите Со Шупливи влакна На Истражувачот се одлична производна линија за волумени на пилот и средна големина до 100 ЛИТРИ. Вотерсеп, исто така, нуди за оваа серија со иста должина на патеката на течноста, како Истражувачот и Продуцентот, овозможувајќи лесен и сигурен процес на скала и скала нагоре. Истражувачот е идеален за сите видови апликации со вкрстен проток на храна и пијалоци, биофармацевтски и индустриски пазари. Препорачан волумен на серија по кертриџ 1-10Л или 2-5Л/ч.

Основните својства

Додатоци на производот