Коктел за заби за заби 100 парчиња коктел за заби за заби бамбус овошје избира десерт стапчиња овошје кабоби апетизери избираат забавни пијалоци пустински декор за ?

Коктел за заби за заби 100 парчиња коктел за заби за заби бамбус овошје избира десерт стапчиња овошје кабоби апетизери избираат

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

Дрвениот коктел избира модерен и украсен дизајн, оставете длабок впечаток за вашата забава Дрвениот коктел избира врвови за чепкалка за заби за коктел вино, овошје, сендвич, мезе, итн. Дрвениот коктел ги собира овие деликатни овошје и коктел на врвовите може да се користат за да се забавуваат гостите. Дрвени коктел избира произведени со примарен материјал кој е пријателски расположен за безбедно користење. Дрвениот коктел го избира Овој производ е ставка за еднократна употреба. Тие помагаат да се намали времето потребно за да се исчисти по некој настан или забава. Дрвениот коктел избира модерен и украсен дизајн, оставете длабок впечаток за вашата забава. Дрвениот коктел избира врвови за чепкалка за заби за коктел вино, овошје, сендвич, мезе, итн. Дрвениот коктел ги собира овие деликатни овошје и коктел на врвовите може да се користат за да се забавуваат гостите. Дрвени коктел избира произведени со примарен материјал кој е пријателски расположен за безбедно користење. Дрвениот коктел го избира Овој производ е ставка за еднократна употреба. Тие помагаат да се намали времето потребно за да се исчисти по некој настан или забава. Опис Покажете избор на мезе и бамбус избор на различна храна, привлечна и интересна.

Основните својства

Додатоци на производот