Лежишта на Fasteddy компатибилни со Tamiya Citroen 2CV Charleston керамички запечатен комплет за лежишта

Лежишта на Fasteddy компатибилни со Tamiya Citroen 2CV Charleston керамички запечатен комплет за лежишта

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

✅ Кога само најдобрите ќе направат керамички лежишта со победа на трката што ќе ве стават на подиумот побрзо време подолго време на батеријата и најмесните лежишта што се достапни ✔ Екстремни прецизни хибридни керамички лежишта SI3 N4 керамички топки хром челик 52100 (GCR15) ABEC 5-7 трки со гумени заптивки. Синтетичко подмачкување со ниско влечење и нема заптивки од гума за контакт. ✔ Нашата комерцијална формула за синтетичко подмачкување со висока топлина со ниско влечење ќе трае животот на лежиштето што ќе ви овозможи да достигнете најголема брзина со подолг временски период. ✔ Комплетите за лежишта на Fasteddy ги вклучуваат сите лежишта за надградба на вашето искуство со R/C побрзо подолго и измазнување на времето со врвни перформанси? P?. ✔ Засилете ја вашата игра во збир на керамички лежишта на Fasteddy и никогаш не гледајте наназад. Tamiya Citroen 2cv Charleston (M-05) Керамички запечатен комплет за лежишта (6) 5x8x2.5 Керамика (12) 5x11x4 керамика *Шасија М-05 / Точка #58655 Вие ги купувате лежиштата наведени погоре. Во многу случаи, големините на лежиштето може да се променат во зависност од вашиот посебен модел и датумот кога е произведен, како и од различни хоп -попсили што може да ги инсталирате.

Основните својства

Додатоци на производот