СИГНАЛФАЈР СПЦ Фибер Носител СЦ Конектор Стеги ЗА АИ-9 АИ-8Ц АИ-8 АИ-7Ц Аи-7 Фузија Сплајцер Машина

СИГНАЛФАЈР СПЦ Фибер Носител СЦ Конектор Стеги ЗА АИ-9 АИ-8Ц АИ-8 АИ-7Ц Аи-7 Фузија Сплајцер Машина

Това е достапна
DEN 575.84
Количина на стоки:

Оригинален сигналпожарен држач за спц влакна Овој сигнал оган холер може да се користи на АИ-9, АИ-8С, АИ-8, АИ-7С,аи-7 спојувачи на фузија. Имаме СТЕГИ ЗА конектор ЗА ВЛАКНА SC НА залиха за брза испорака. Оригинален сигналпожарен држач за спц влакна. Овој сигнал оган холер може да се користи на АИ-9, АИ-8С, АИ-8, АИ-7С,аи-7 спојувачи на фузија. Имаме СТЕГИ ЗА конектор ЗА ВЛАКНА SC НА залиха за брза испорака. Овој држач ЗА ВЛАКНА SIC SINALFIRE МОЖЕ да се користи на спојници AI-9, AI-8 C, AI-8, AI-7 C,ai-7 фузија. Тоа може да се одржи sc топла топи конектор за спојување.

Основните својства

Додатоци на производот