Укианги складирање виси и торбички за организатори на кревети за училишен кревет дома, домашно складирање на текстил под кревет за складирање на подигање за склад?

Укианги складирање виси и торбички за организатори на кревети за училишен кревет дома, домашно складирање на текстил под кревет за складирање на

Това е достапна
DEN 668.80
Количина на стоки:

100% свилена крпа Пакетот вклучува :. Материјал со висок квалитет : Направен од 600 D ткаенина, издржлива и удобна рамка, Dacron Mesh. Цврст и издржлив. Мулти-сценска употреба : Погоден за различни стилови на домови, можете да висат на таблата, кади за кревет, полица за кревет, канцелариски делител, врата и стол на кабинетот. Лесен за инсталирање : Нашиот џеб за складирање на кревети е лесен за инсталирање на шината за глава или кревет со дизајн на кука, кривината кука може да гарантира дека не се гребе. Складирање за виси и легло за торбички за торбички за училишен кревет, домашно складирање на текстил под кревет за складирање на подигање, вклучен : повеќенаменски кревети за кревети : Имајте 4 џебови во вкупно и 2 куки, може да постави книги, мобилни телефони, очила, клучеви, закуски и други Дневна употреба на снабдување со помош : Погоден е за различни стилови на домови, можете да висат на таблата, креветот за кревет, полицата за кревет, канцеларискиот делител, вратата на кабинетот и столот за инсталирање : Лесен за инсталирање : Нашиот џеб за складирање на кревети е лесен за инсталирање на шината за глава или кревет Со дизајнот на кука, кривината кука може да гарантира дека не е материјал за квалитет на гребење : направен од 600 D ткаенина, издржлива и удобна рамка, Dacron Mesh.

Основните својства

Додатоци на производот