Рору Концепт Сонце Серија Јога Мат Дебела Не Се Лизга, 5 мм, Големи и Широки 72 х 27 инчи, Гумени Јога Мат Не Се Лизга, Тренингот Вежба Мат За Пилатес, За Жени И Мажи, Издр?

Рору Концепт Сонце Серија Јога Мат Дебела Не Се Лизга, 5 мм, Големи и Широки 72 х 27 инчи, Гумени Јога Мат Не Се Лизга, Тренингот

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

ДЕБЕЛИ, ГОЛЕМИ, ШИРОКИ, ЛЕСНИ – 5 мм - 0,2 инчни дебели јога душеци со супериорна поддршка 72 х 27 инчи, 7,7 фунти. Лесен за носење во јога, пилатес или фитнес студија со бесплатен ремен за јога. НЕ СЕ ЛИЗГА И ЗА СУВА И ЗА ТОПЛА ЈОГА-Овие душеци против лизгање се дизајнирани да го елиминираат лизгањето, обезбедувајќи подобар стисок за испотени раце и нозе. Гумениот ѓон исто така не се лизга. Нема потреба од пешкир. САМОСТОЈНА И ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА-Дизајнирана Од јоги За професионалци и студенти по јога. Може да се користи како јога душеци, теретана душеци, вежбање душеци, тренингот душеци, пилатес душеци или фитнес душеци дома салата или студија. 100% ПРИРОДНА гума, ЕКО-ПРИЈАТЕЛСКИ – бпа и фталат-бесплатно. Телото на душекот е направено од 100% природна и одржлива гума од дрво. Доаѓа со пакување хартија за рециклирање. Долготрајни и ИЗДРЖЛИВИ – душеците Од Серијата Рору Сонце се низа врвни, удобни, високи перформанси и висококвалитетни унисекс јога душеци. Погоден за професионална употреба во јога студија и хотели.

Основните својства

Додатоци на производот