Паркер ХАНИФИН Б753АДРИ49А Б7 Серија Двоен Електромагнет 4 Начин Вентил За Контрола На Воздухот, 3 Позиција АПБ, Инт. Порта #1/Прислушувани М5, Не-Заклучување Продолжен, ?

Паркер ХАНИФИН Б753АДРИ49А Б7 Серија Двоен Електромагнет 4 Начин Вентил За Контрола На Воздухот, 3 Позиција АПБ, Инт. Порта 1/Прислушувани

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

Електромагнетниот воздух и далечински Пилот управувани Не подмачкување. Индустриски апликации. Мобилни номинална калеми. Стапка на проток од 5,7 до 5,9 Cv. Електромагнетниот воздух и далечински Пилот управувани. Не подмачкување. Индустриски апликации. Мобилни номинална калеми. Стапка на проток од 5,7 до 5,9 Cv. Вентилите од серијата Б7 нудат широк спектар на големини и конфигурации за општи индустриски апликации. Вентилот може да се инсталира како еден Вентил за апликации за употреба или монтиран на алуминиумски колектори за централизирани апликации. Серијата Б7 е целосно опремен Вентил кој има повеќе електромагнетни напони кои вклучуваат стандардни или мобилни номинални калеми. Достапни се и далечински пилот вентили.

Основните својства

Додатоци на производот