Yuanflq Ashtray за плевел Европски креативни јагода гранки керамички пепелници за цигари цигара од цигари за внатрешна употреба на отворено, држач за десктоп за пепел за ?

Yuanflq Ashtray за плевел Европски креативни јагода гранки керамички пепелници за цигари цигара од цигари за внатрешна употреба на отворено,

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

● Дизајнирано и изградено со употреба на висококвалитетна керамика, без отров, без мирис, не е лесен за кршење, отпорен на корозија и отпорен на влијание Покрај неговите практични функции, сè уште е уметничко дело со одредена уметничка вредност за благодарност. ● По внимателно мерење, малите жлебови можат непречено да ги постават цигарите, жлебовите се тркалезни и мазни и лесни за употреба. ● Големина : 25см (должина) * 17,5 см (висина), тежина : 1000g/парче. Креативен дизајн, лесен за чистење. ● Гроздобер и модерен стил Кул гаџети како ваш фенси пепелник, освен што ги држи копчињата и пепелта во исто време може да биде како тегла за накит, банкар за монети и така натаму. Специјален подарок го опфаќа роденденот, годишнините, забавата. ● Добра услуга по продажба. Ние гарантираме квалитет на производи и услуги. Ако не сте задоволни, ние ќе ви дадеме бесплатна замена или целосна наплата!. Добредојдовте во нашата продавница „Јуанфлк“ : Имаме богато искуство во стоки за домаќинства и има многу видови на пепелници во продавницата, кои се практични и ефтини. Pick an ashtray you like to take home.Catalog : creative ashtray Material : ceramics Color : as shown Size : 25*17.5cm(Refer to the dimension drawing) Weight : 1000g Applicable : outdoor, indoor, family, residential, office, bar, cafe, hotel, Ресторан, забава, вклучена и повеќе.

Основните својства

Додатоци на производот