КАИКЕА СВЕТСКО И СВЕТНА ЦРНА СЛЕДНА КАРТИ ЗА СОБИРАЕ ЗА КУЧЕН 22 см ширина 5 нивоа за складирање на решетки за тесни места не'рѓосувачки челик

КАИКЕА СВЕТСКО И СВЕТНА ЦРНА СЛЕДНА КАРТИ ЗА СОБИРАЕ ЗА КУЧЕН 22 см ширина 5 нивоа за складирање на решетки за тесни места не'рѓосувачки

Това е достапна
DEN 798.40
Количина на стоки:

Квалитетна конструкција : Направено од не'рѓосувачки челик со издржлив финиш отпорен на 'рѓа, постабилен и издржлив Големина : 40x22x147 cm (15,75x8. Лесно за склопување : Вклучена е алатката за инсталација. Дизајнот на Snap заедно се собира за неколку минути. Подвижно складирање : 4 трајни тркала со лесен лесен го олеснуваат тркалото до и од просторијата за перење и кујната. Извлечете ја оваа количка во кујната или дури и бањата. Заштедете простор : Тенок дизајн го олеснува ставањето во тесни ќошиња или мали агли кога не се во употреба. Може да се користи во бањи за бањи за алишта за перење. 100% гаранција за задоволство : слободно контактирајте не ако имате какви било проблеми со вашата нарачка. Ние ќе ја замениме или вратиме вашата набавка без проблеми. Опис : Флексибилната тенок за складирање на 5 нивоа може да се користи во кој било тесен простор во вашиот дом за складирање. Направете го животот поедноставен и помалку преполн со оваа удобна единица за слајдови. : Ви даваат повеќе простор за складирање оптимизирање на користењето на просторот. Фуристите ви овозможуваат полесно да ја преместите количката за складирање каде и да. Софа и wallид или каде и да можете да го превртите за дискретна организација. Совршено е помеѓу фрижидер и контра или wallид.

Основните својства

Color:
Black.
Material:
Stainless Steel.
Size:
40X22X147 Cm(15.75X8.66X57.87 Inch).
Package Includes:
1X Slide Out Storage Car.:
Features:
Provide You More Storage Space Optimizing the Space Utilization.:
the Fourers Make It Easy for You to Move the Storage Cart Wherever.:
the Baskets Are Built High Deep to Add More Storage Space and Prevent Items from Falling.:
Just Slide the Storage Tower in between Your Sofa and Wall or Wherever You Can Roll It for Discreet Organization.:
Fits Perfectly between Refrigerator and Counter or Wall. Note:
We Don 'T Recommend Sliding the Storage Tower Next to Anything That Gets Too Hot E.G. Oven.
Slide Out Storage Car is Perfect for Bathroom Organization As Well. Store Cleaning Supplies down below and Beauty Related Products in the Top Tiers.:
Warm Reminder:
the Products Are Partly Hand-Made and Measured by Hand Within the Margin of 1-2Cm Error.:
There Might Be a Little Color Difference Due to the Monitor Camera or Other Factors Please Refer to the Physical Item.:
Satisfaction Guaranteed:
If You'Re Unsatisfied with This Item for Any Reason Please Contact Us We'Ll Immediately Help You Solve the Problem Within 24 Hours.
You can contact us by email, :

Додатоци на производот